Bodemkundige Dienst van België vzw
Willem de Croylaan 48
3001 LEUVEN-HEVERLEE

Met het openbaar vervoer

Als je met het openbaar vervoer komt, neem je aan het station in Leuven bus 2 met aanduiding ‘campus’. Vervolgens neem je de halte ‘Oude kantien’. Wanneer je afgestapt bent steek je het kruispunt over en vervolg je je weg naar links, de Kardinaal Mercierlaan.
Vervolgens kom je aan rode lichten, het T-kruispunt met de Celestijnenlaan en de Willem de Croylaan. Ga gewoon rechtdoor, de Willem de Croylaan op. Wanneer je een spoorwegovergang ziet laat je die links liggen en een 50 m verder zie je de Bodemkundige Dienst van België.

Met de wagen

Met de wagen neem je op de A2/E314 afrit 15 (Leuven). Je komt op de Koning Boudewijnlaan, een 4-vaksbaan. Aan de vierde lichten sla je rechtsaf. Volg de Celestijnenlaan tot het einde. Aan de rode lichten draai je rechts de Willem de Croylaan op. Wanneer je een spoorwegovergang ziet laat je deze links liggen. 50 meter verder staat het gebouw van de Bodemkundige Dienst van België. De bezoekersparking is vlak tegenover de hoofdingang.

Voor leveringen moet je je aan de achterzijde aan te melden. De achterzijde kan je best bereiken door aan de spoorwegovergang rechts af te slaan en rond het grasplein te rijden. De ingang voor leveringen bevindt zich in het lage gebouw aan de linkerzijde aan het einde van de weg.

Grotere kaart weergeven